Първоначално публикувано от pisa_misho
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
грешка 1320
Collapse
X
-
Alfa Romeo 166 2.4JTD 136hp - 2000
-
Момчета и момичета,моля Ви ,да не се карате и сърдите ,все пак всички бяхме участници в този проблем,който се оказа лоши връзки и полуразпаднали се кабели,които оправих за 10 мин.,и 340 лв.,и куп здрави части,вярно дойде ми в повече с мойте 131лв. пенсия+ 270лв.заплата,нооо ,да сме живи и здрави,аз на никой не се сърдя! Благодаря от сърце на всички които взеха участие,и се надявам и в бъдеще да мога да разчитам на препоръките Ви!sigpicALFA ROMEO 1.4 BOXER
Comment
-
А защо като се сменяни ремака и шайбата майстора не огледал кабилите ми дирекно са сменени би трябвало като се ходи за такъв проблем да се огледат и дачивите недейте да овиквате Любо тои казва пречините някои да е ходил на заболекар и да му прегледат зъбите без да си отвори устата156 SW 1.9JTD 110ph
Comment
-
Колега а ти скоро да си ходил на майстор? Защото аз последните две седмици не излизам от сервизите,и кой от кой по-велик,първо им разказваш като малоумен по няколко пъти симптомите защото те естественно през това време се занимават с друго,и накрая когато всичко вече е затворено майстора те пита:"Еее,ми що не каза да го погледна",а между другото ти дава ялови съвети какво още да смениш защото му се струвало че проблема е там,но пък не ти го казва когато автомобила е отворен а когато всичко е затворено,за да може да те таксува за едно и също нещо по няколко пъти! Нали за това ходим при майстор щото уж разбира и когато всичко е на земята да може да се огледа всичко и да се подменят яловите части,но както вече казах всеобща практика е да излязат с номера -ма ти що не каза да го погледна , и се подсмихва ехидно в предусещане че номера е минал и че ще ти лапне още едни 100лв.,за да ти каже някоя простотия,която в 90% от случаите не е вярна
---------- Post added at 09:18 ---------- Previous post was at 09:12 ----------
И аз никой не увиквам-напротив,благодарил съм на всички които са изказали мнение,защото аз ако бях вещ в ремонтите и симптомите,нямаше да се регистрирам тук,и нямаше да ходя по майстори,а това със зъболекаря не го давай за пример щото явно и там не си ходил скоро !sigpicALFA ROMEO 1.4 BOXER
Comment
-
Наскоро имахме подобен проблем,1001 грешки,фазов сензор,дебитомер.....и кво се сетите.
Причината,лоша връзка на масата на ЕКУ.
Слава Богу,кадърни ръце я поеха колата и нищо не сменяхме,разминахме се буквално с жълти стотинки.Last edited by Кайо; d.m.y г., 13:49.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от Кайо Покажи съобщениеНаскоро имахме подобен проблем,1001 грешки,фазов сензор,дебитомер.....и кво се сетите.
Причината,лоша връзка на масата на ЕКУ.
Слава Богу,кадърни ръце я поеха колата и нищо не сменяхме,разминахме се буквално с жълти стотинки.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Егати тоците,егати жиците! До този момент не бях навирал глава толкова на дълбоко в коша,но ми прималя като си видях инсталацията- ми то няма един кабел като хората,а най-ужасното което видях освен дузина кабели които незнам защо са рязани и надени така че ако не е евтиния изгорял от жегата изолирбанд да съм ги загубил нейде по пътя,та въпросната жица е черна без грам изолация,навярно стопена от двигателя защото се беше залепила за него,но цялата беше оголена-гола та чак и е студено,та въпросната жица влиза в един куплонг с още една червена- която в основата също беше оголена и двете заголени жици почти се докосваха,та този куплонг влиза в датчик ли е .що ли е ама е там дето влиза нафтата и тръгва вече по рейката,това като първо,като второ този куплонг е със счупена щипка( като повечето) и ако го бутнеш неволно и той пада,като повечето! Поправих повечето връзки като ги запоих и изолирах с термо шлауха,но немога да се справя с хлабавите куплонзи! Дайте малко акъл може ли да се направи нещо или трябва да търся от някъде нови или втора ръка.
---------- Post added at 19:01 ---------- Previous post was at 18:56 ----------
Ааа,моля ви кажете къде да го търся това ЕКУ,и кво представлява,че да видя пък там може да има някоя изненадка,като на колегата-лоша връзкаsigpicALFA ROMEO 1.4 BOXER
Comment
-
Първоначално публикувано от pisa_misho Покажи съобщениеЕгати тоците,егати жиците! До този момент не бях навирал глава толкова на дълбоко в коша,но ми прималя като си видях инсталацията- ми то няма един кабел като хората,а най-ужасното което видях освен дузина кабели които незнам защо са рязани и надени така че ако не е евтиния изгорял от жегата изолирбанд да съм ги загубил нейде по пътя,та въпросната жица е черна без грам изолация,навярно стопена от двигателя защото се беше залепила за него,но цялата беше оголена-гола та чак и е студено,та въпросната жица влиза в един куплонг с още една червена- която в основата също беше оголена и двете заголени жици почти се докосваха,та този куплонг влиза в датчик ли е .що ли е ама е там дето влиза нафтата и тръгва вече по рейката,това като първо,като второ този куплонг е със счупена щипка( като повечето) и ако го бутнеш неволно и той пада,като повечето! Поправих повечето връзки като ги запоих и изолирах с термо шлауха,но немога да се справя с хлабавите куплонзи! Дайте малко акъл може ли да се направи нещо или трябва да търся от някъде нови или втора ръка.
---------- Post added at 19:01 ---------- Previous post was at 18:56 ----------
Ааа,моля ви кажете къде да го търся това ЕКУ,и кво представлява,че да видя пък там може да има някоя изненадка,като на колегата-лоша връзкаFiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
Comment